seinäkalenteri yrityksesi ilmeellä

Laadukas ja monikäyttöinen seinäkalenteri sopii mainiosti niin liikelahjaksi kuin monenlaiseen muuhun mainontaan. Toteutamme seinäkalenterisi tyylikkäästi yrityksesi logolla ja värimaailmalla varustettuna. Kysy edullisia hintojamme – mitä enemmän painatat, sitä vähemmän yksittäinen kalenteri sinulle maksaa!

Ota yhteyttä Viikko-Printiin, kun kaipaat ammattilaisen tarjoamia painopalveluita alueella Riihimäki ja muu Kanta-Häme! Vastaamme mielellämme sinua mietityttäviin kysymyksiin ja tiedusteluihin painotuotteista.

OTA YHTEYTTÄ >>

seinäkalenteri ja muistilehtiö samassa! 

Paperisella kalenterilla on edelleen helpointa pitää asiat järjestyksessä. Uudenlainen mallisuojattu kalenterimme erottuu edukseen kätevien muistilehtiöiden ansioista. Muistiinpanoille on runsaasti tilaa kahdessa liimalehtiössä ja mikä parasta, lehtiöitä voit tilata aina lisää muutaman päivän toimitusajalla. Kalenteri toteutetaan yrityksenne tarpeiden mukaisesti. Omalla ulkoasulla varustettu kalenteri muistuttaa asiakkaitasi kumppanuudestanne ja hyvistä palveluistanne vuoden jokaisena päivänä.

Aina tyylikkäästi esillä

Muistilehtiöiden värillisillä sivuilla yrityksenne logo, yhteystiedot ja muu tärkeä info ovat aina tyylikkäästi esillä. Laadukas seinäkalenteri on haluttu liike- ja mainoslahja, joka sopii jaettavaksi vaikkapa yritystapahtumiin. Myös muut yhteisöt, järjestöt ja yksityishenkilöt arvostavat korkealaatuista seinäkalenteria.

Yli 30 vuoden kokemuksemme graafiselta alalta takaa ammattitaitoisen ja erittäin laadukkaan lopputuloksen. 

ota yhteyttä >>

Ajatuksella tehty seinäkalenteri ihastuttaa koko vuoden

  • Kalenteri ja muistiinpanot liimalehtiönä
  • Koko 21 x 297 (A4), kysy myös muita kokoja
  • Tukeva pohjapahvi
  • Kaksi värillistä liimamuistilehtiötä n. 50 lehteä x 2 blokki
  • Pohjapahvissa yrityksenne iskulause tai muu mainos/ilmoitus
  • Muistilehtiössä yrityksenne logo ja yhteystiedot yms.
  • Ulkoasu yrityksenne värimaailmaa noudattaen
OTA YHTEYTTÄ >>

Miten tilaat?

Jos haluat nopeasti lisätietoa toimituksestamme, meille voit aina soittaa. Tilauksen ja tarjouspyynnön voit lähettää myös sähköpostilla (tuotanto@viikkoprint.fi), jolloin tärkeimmät asiat tulee kirjoitettua auki puolin ja toisin. Voit hyödyntää tarjouspyynnön tai tilauksen tekemiseen myös valmista lomakepohjaamme, jonka voit lähettää meille täytettynä postitse tai sähköpostitse.

Koevedos viimeistelee näkemyksen: Lähetämme kalenterivedoksen asiakkaalle oikoluettavaksi pdf-muodossa tai niin halutessasi postitse. Yhdet vedoksen korjaukset sisältyvät hintaan.

Ota yhteyttä – luodaan yrityksellesi tyylikäs seinäkalenteri yhdessä! Seinäkalenteri voidaan toteuttaa alkavana mistä kuukaudesta tahansa, esimerkiksi kesäkuulta kesäkuulle.

OTA YHTEYTTÄ >>